Informatie over de commerciële aanbiedingen en promoties

VERSPREIDING VAN AANBIEDINGEN, PRIJZEN EN PROMOTIES

De aanbiedingen en promoties van de distributeurs worden door GEARSCORE automatisch opgehaald uit de duizenden producten die worden aangeboden door Europese distributiepartners van het platform.

De prijzen van alle distributiepartners worden dagelijks geanalyseerd en bijgewerkt door het platform.  Als u op zoek bent naar een goede aanbieding van geteste producten, doet u er goed aan de website regelmatig te bezoeken.

Een e-maildienst om internetgebruikers te attenderen op een prijsverlaging van een gekozen artikel is binnenkort beschikbaar.

VERGOEDING VAN HET PLATFORM EN VAN SCHRIJVERS VAN TESTEN

Ja, de distributeurs vergoeden GEARSCORE voor elke klik van internetgebruikers op een commerciële aanbieding. Het grootste gedeelte van dit inkomen komt ten goede aan de schrijvers van testen van artikelen. Het resterende gedeelte wordt gebruikt om de werking van GEARSCORE mogelijk te maken en voor de vertaling van de testen.

Nee, want met dit systeem hebben schrijvers er geen enkel belang bij om een bepaald product meer aan te prijzen. Het draagt juist bij aan de economische onafhankelijkheid ten opzichte van de merken.

PROMOTIES

Sommige distributeurs verlagen hun prijzen voor producten uit een aflopende serie of om hun voorraden op te maken, met name aan het einde van het seizoen. Doordat wij met een groot aantal distributeurs werken, hebben wij een doorlopend aanbod van afgeprijsde artikelen.

GARANTIES

Nee, maar de distributiepartners van GEARSCORE zijn bekende spelers in de markt. De prijzen worden vermeld op basis van informatie die door de distributeurs wordt aangeleverd en GEARSCORE kan de juistheid hiervan niet garanderen. Als u een verschil ziet tussen de aangegeven prijs op de site en de prijs bij de distributeur, vragen wij u om ons hiervan op de hoogte te stellen door het contactformulier te gebruiken.

GEARSCORE verspreidt de beste aanbiedingen die dagelijks worden bijgewerkt en die worden aangeboden door een groot aantal distributiepartners op Europese schaal. Maar het platform kan niet voor elk artikel de beste prijs garanderen.