Act Snowboarding

Frankrijk
Test : Snowboard

Informatie over de testen Act Snowboarding

Test : Snowboard
Uitgever : ActMedia
Invoer : 2016
Originele taal : FR

De test van ACT Snowboarding, in 2009 opgericht door Denis Bertrand, is in Frankrijk uitgegroeid tot een referentie in de snowboardwereld. De testen worden momenteel gepubliceerd in een fantastisch tijdschrift voor verzamelaars, compleet met sublieme foto's en boordevol informatie over allerlei onderwerpen. Het is in Frankrijk en elders in Europa een soort bijbel voor veel snowboarders.

Act Snowboarding evalueert elk jaar ongeveer 150 snowboards in 4 categorieën: freeride, freestyle, freecarve en veelzijdig. De test wordt sinds 2018 op het internet exclusief gepresenteerd door GEARSCORE™ en is beschikbaar in meerdere talen.

Het technische niveau van de testers, waarvan sommigen aan de wereldbeker hebben meegedaan, is uitstekend. De analyse is nauwkeurig en Act Snowboarding is de enige tester van snowboards ter wereld die de verdeling van de flex van een board kan meten. Dit wordt gedaan met een innovatief apparaat dat is ontwikkeld door Denis Bertrand.

De « Ace of act » onderscheidt de beste snowboards en is de heilige graal waar de merken naar zoeken. Zij gebruiken het zelfs vaak in de technische en commerciële communicatie.

Dream team : Alexia, Stef Gros et Sandra Stavo-Debauge

Photos : © Sandra Stavo-Debauge