NeveItalia

Italië
Test : Alpineski's

Informatie over de testen NeveItalia

Test : Alpineski's
Uitgever : NeveItalia
Originele taal : IT

Geschiedenis

De site NEVEITALIA is in 2007 gecreëerd en is de uitwerking van een idee van Angelo Bonorino uit 2004, het jaar waarin de totale afwezigheid van sneeuw en de hoge temperaturen het zelfs onmogelijk maakten om kunstsneeuw te produceren. De passie en de nauwgezetheid van het werk hebben ertoe geleid dat NEVEITALIA na een 10-jarig bestaan op het web één van de referenties is geworden op het gebied van testen van ski's.

Methode van de testen

De geselecteerde ski's worden in alle sneeuwomstandigheden en op alle soorten terrein getest: bewerkte sneeuw, losgewoelde sneeuw, poedersneeuw. De Allround-ski's zijn bijvoorbeeld getest op zachte sneeuw terwijl de Racecarver GS SL getest zijn op aangereden of bewerkte sneeuw.

Geteste categorieën

Hebt u een passie voor de Slalom, de Reuzeslalom of toch liever een Allround om op de piste in alle sneeuwomstandigheden te skiën? Hebt u een voorkeur voor Freeride op de piste of kiest u voor acrobatie in Park&Pipe? In alle gevallen krijgt u met behulp van onze gids kennis over de beste ski's van de verschillende merken.

Testers

De ski's zijn getest door een in onze ogen zeer uitgebalanceerd team dat bestaat uit professionals van hoog niveau, sportievelingen, skileraren maar met name uit ervaren skiërs.

Onafhankelijkheid

NEVEITALIA onderhoudt commerciële en/of publicitaire relaties met bepaalde merken, maar slaagt er toch in om onafhankelijk te blijven in de evaluatie van de geteste producten.

Economisch model

De test NEVEITALIA is rendabel dankzij de kliks op de koppelingen (beheerd door het platform Gearscore B2B Services) door internetgebruikers die zijn geïnteresseerd in een ski en verder worden geleid naar de distributeur van die ski. De website voert ook campagnes voor display, editorials en sponsorschappen.

Plaats en datum

De testen van ski's door NEVEITALIA hebben elk seizoen plaats in Italië in de skigebieden van Pila, Prato Nevoso en Pampeago.

NeveItalia : Alle testen